Hurtig hjælp!

Akut nu - eller hurtig inden for een uge?

Akut krisehjælp

Har du eller nogen af dine nærmeste været ude for en voldsom begivenhed tilbyder vi akut krisehjælp også uden for normal arbejdstid. Ring på tlf. 5014 1050.

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp!

Vi ved, det kan være en overvindelse at søge hjælp til personlige udfordringer. Derfor har vi anstrengt os for at gøre det så let for dig som mulig.

I trygge omgivelser tilbyder vi dig hjælp i form af psykologisk rådgivning og behandling, terapeutiske samtaler eller coaching. Vi har forskellige fagkompetencer i huset og finder den helt rette til dig, - og husk vi sætter stor faglig stolthed i at tilbyde dig 1. samtale inden for een uge.

Eksempler på problemtyper vi har erfaring med:

  • stress, angst/ fobier, misbrug, kriser og livskriser
  • svær/ kritisk sygdom, depression, dødsfald, ensomhed
  • problemer på jobbet, i familien eller parforholdet mv.

Samtaler hos os er fortrolige, og der er ingen krav om henvisning fra læge, jobcenter mv. 

Hvis det er formålstjenligt, samarbejder vi selvfølgelig gerne med dit netværk fx jobcenter, arbejdsgiver, læge mv.

Tilskud til psykologhjælp 

Pensions- eller forsikringsselskab

Flere pensions- eller forsikringsselskab dækker udgifterne op til 12 årlige psykologbehandlinger. Hvis du er dækket via din forsikrings- eller pensionsordning, fakturerer vi gerne selskabet direkte efter aftale. Du skal selv kontakte dit pensions- eller forsikringsselskab i første omgang.

Sygeforsikringen Danmark

Hvis du er medlem af sygeforsikringen "Danmark" indberette vi for dig elektronisk. Herfra kan du få op til 300 kr. i tilskud pr. behandling.