Kundeudtalelser

Læs hvad vores kunder har at sige

Inge Linnet

"Jeg har igennem de sidste 4 år været til supervision ved Henrik, hvor vi har drøftet både faglige og personlige problematikker.

Supervisionerne har været med til at udvikle mig meget og jeg er blevet udfordret og inspireret på en positiv måde.

Jeg har ofte fået mulighed for at se tingene på en anden måde, og dette har skabt større trivsel og livskvalitet for mig på både det faglige og personlige plan."

Thomas Skovstrup Hansen

"Jeg har igennem en længere periode brugt Henrik Andersen til personlig udvikling, herunder styring af stress.

Henrik er en yderst kompetent konsulent, der på en effektiv og meget behagelig måde formår at finde løsninger og give mig lige netop de værktøjer jeg har brug for.

Dette har resulteret i markant forbedring af mig som person og ikke mindst mine muligheder for at agere som leder i mit job som Økonomi og HR chef i en større koncern."

Anne Hansen

"Jeg har lige haft tre samtaler hos jer. Og det, gav virkelig mening,at komme der. Har fået nogle redskaber, at arbejde med, og masser af god forståelse for, hvorfor jeg handler på den måde jeg gør.

Havde det ikke været for min arbejdsgiver så havde jeg siddet i en stol og været sygemeldt. Kan seriøst anbefale jer til alle som har brug for det..."

Marlene Smidemann 

"Hvis man har brug for det rette, kærlige spark bagi, - en tryg samtale og et hjemligt miljø er det her det helt rette sted.

Henrik er enormt god til at få en selv til at sætte ord på udfordringer. Han formår at få dig til at føle dig godt tilpas, hvilket for mig er essentielt i et sådan forløb."

Signe Maria Reedtz Thomsen

"Jeg har været i tvivl om hvordan jeg skulle/kunne kombinerer mine kompetencer, muligheder, lyst og videreudvikling på arbejdsmarkedet.

Samtaler med hos Berit har givet mig en anden indsigt og forståelse af min nye vej på arbejdslivet. En venlig, forstående person, der empatisk kan stille de rigtige spørgsmål. Et fantastisk sted."

Anita Scherdetzki

"Som leder i en mandsdomineret industri-virksomhed er det altafgørende for mig at få sparring på de udfordringer der er omkring ledelse af medarbejdere, kollegarelationer og løsninger af konkrete opgaver.

Netop det setup som Job og Trivsel/ Psykologisk Rådgivning Sønderjylland kører, passer mig godt da tiden bruges effektivt og giver mig noget konkret med hjem hver gang."

Camilla Peulecke

"Vi har i Gellerup Kirke samarbejdet med Henrik for at fremme arbejdsmiljøet og forebygge stress. Forløbet har indeholdt både fælles undervisning samt løbende supervision af kirkens ansatte.

Vi har oplevet stor kompetence indenfor området, hvorpå vi varmt kan anbefale Henrik Andersen."

Medarbejder Danfoss

"Mentale værktøjer, psykologisk rådgivning og fysisk aktivitet. 

Henrik har en fantastisk menneskelig indsigt og jeg oplever klart en stor faglig kompetence. 

Ikke alene har jeg fået super gode og simple værktøjer, men også en stressfri tilværelse."

Kirsten Christensen

"Faglig sparring og professionel coaching i eksklusivt ledernetværk. Jeg synes det er fedt, at være med i gruppen, fordi jeg er sammen med ledere fra andre virksomheder. Her får jeg vendt mange udfordringer, som jeg ikke ville i min egen, da der ikke er ''noget på spil''.

Rent fagligt er jeg blevet beriget med tanker og modeller som jeg har haft god nytte af."